Träning och tävling

Bulan visade fin hoppning vid den senaste träningen för Björne. En ganska tuff övning men hon tar det hela med en nypa salt och hoppar fint hela passet. 

I söndags blev det tävling där hon fick gå direkt in i 120. Det var nästan storm så hinderna blåste ner var och varannan minut vilket kanske inte är helt optimalt för en 5-åring. Hon hoppade otroligt fint på framhoppningen och sprången höll sig kvar nästan lika bra inne på banan. Hon rev hinder nummer två som hon själv får ta på sig och det andra rivet får piloten ta på sig som tänkte för långsamt in i kombinationen men hon agerar bra och hoppar ändå.. Superpsyke på denna fina hästen! Resten av rundan kändes väldigt bra 😊

Sofie som är mästaren på markarbete hemma i stallet har testat Elvis ett par gånger och det ser farligt lovande ut. Hon vet precis vad han behöver trimmas med. Så roligt att se de 😊 




Storasyster Sofie trimmar Elvis 


Dräktigheten håller i sig

Raguza visade sig vara fortsatt dräktig med Kannatol och Ninja var även hon fortsatt dräktig med Kannan. Nu önskar man bara att det är april 2017 så vi kan få träffa dessa två bebisar. 

Hundarna har däremot betydligt kortare dräktighet.. Min jack Russel tik Bitza är dräktig och förväntas valpa i slutet av juni eller början av juli. Hon är lika stor som förra gången så lär hålla sig mellan 59-62 dygn. Här går det undan! 

Ninjas bebis hade fina hjärtljud


2/2 dräktiga

Lyckan är total! Älskade Ninja kollades idag på 15-dygns och visade sig vara dräktig med Kannan 😄 
Fantastiskt om vi får ett föl efter Kannatol och ett efter Kannan nästa år.

Nu ska Ninja äntligen få komma hem till sina kompisar igen. Hon har haft det väldigt bra på betet nere i Flyinge.




RSS 2.0