GOTT NYTT ÅR SÄGER BLOGGEN

Gott nytt år alla!
Jag firar nyår i Helsingborg, är bombsäker på att det kommer bli ett oförglömligt nyår.

Hoppas alla ni andra också får det :)

SKÅL!


Kommer inte över det riktigt

Varje morgon när jag vaknar upp så hoppas jag att vi fortfarande är på Gran Canaria och värmen, men tyvärr vaknar man upp med regn och tjock äcklig lera.

Snart är det nyår och jag är helt säker på att 2012 kommer bli ruskigt bra. Många saker man har bokat upp sig på och det älskar jag.
Vi har faktist också bestämt att det blir en solresa på sommaren/hösten 2012, det ser vi fram emot.
Längtar något grymt efter tävlingarna också och det ser ut som att vi kan börja i tid denna gången om vädret håller sig såhär.

Idag blev det en lugn dag hemma. Red Brunte och Cornelia idag med lite bomträning på böjt spår, behövs alltid. Brunte verkar lite förkyld och trött så han fick på sig tjocktäcket med hals och stå inne idag istället vilket han såg ut att uppskatta.

På eftermiddagen så blev det lite pyssel med finaste Elvispojken innan vi åkte och tittade på Sporrens pay and jump. Där var många "gamla" hästar som man har haft här hemma innan, kul att se.
När vi sedan kom hem så fick Ernst röra sig lite i linan och han hade riktig cirkus en stund men sedan blev han riktigt fin.
Imorgon kommer ev en och tittar på honom så hoppas han håller sig i skinnet då.

// Louise

Elvis på bilden


What happens in Gran Canaria, stays in Gran Canaria





Hemma från en grym vecka i Gran Canaria.

Planet ner gick ganska bra, dock var det extremt trångt och vi hade ett par fulla gubbar bredvid oss som gapade och sprang runt på planet, men visst det kan man ju skratta åt om det inte är sin egna pappa.

Väl nere så gick vi upp på rummet och lämnade väskorna bara sedan så gick vi till närmaste pizzerian.
Riktigt gott var det och vi bestämde oss för att bara gå en runda ner till Kasbah och TITTA, men efter några minuter så var Louise och jag överens om att vi måste ut eftersom det var lördag.
Vi skulle hem och göra oss iordning men överraskades av älskade Sarah och Peter. Så jäkla roligt, tänk vad de lurade mig :)

Vi bestämde oss för att alla skulle hänga med ut och det blev en riktigt lyckad kväll.

Eftersom vi bodde på all inclusive hotell så åt man ju alldeles för mycket men gott var det i alla fall.

Samtliga kvällar blev över förväntan minst sagt. Grabbarna grus var enligt mig klockrent med mycket folk och bra musik, vi avslutade kvällarna varje gång här om jag inte minns fel?

Vi hade turen att träffa två riktigt härliga tjejer, Liza och Alexandra som bodde på samma hotell.
Veckan hade inte blivit så bra utan dem :)

Under dagarna så var det till att steka vid poolen, äta och äta lite till. Det var sol varje dag och precis lagom varmt.

Jag har bara nämnt en liten del av allt som har hänt och anledningen till det är att många händelser inte är publiceringsbara så det är lika bra att det får stanna i Gran Canaria.
Men säger bara galet, främst om vi pratar om fru Olsson haha.

Julen igår var mysig med kusiner och lite annan släkt. Var dock ganska trött då Louise och jag festade fram till bussen skulle gå, som gick kl 6. Så vi hade varit upp i mer än ett dygn men man ska inte klaga.

Långt inlägg idag och ingenting om hästarna, har nog aldrig hänt på denna bloggen.
Jag ska försöka hitta några censurerade bilder och ladda upp dem.

// Louise




Snyggast klädda mannen?


Vi och gubbarna på Heinekenbar


Liza och Alexandra nöjda med sina drinkar


På väg ner till poolen


Stackars städerskan..


Happy Hour


Malmberg in the sun


Ser drogad ut redan innan utgång


En ledsen reseledare


Vart är drinkarna?!


Här har vi honom igen och kameran älskar det


Skål


Bye Gran Canaria



Helgen är snart över

Då är även denna helgen snart över också och det är mindre än en vecka tills jag, Louise, Sofie och Johan åker till varma Gran Canaria. Vi åker på lördag. Kommer bli minst lika galet som sist. Dags att ta fram och tvätta kläderna faktist. Denna helgen har det inte hänt alls mycket. Det vanliga i stallet med lite ridning och mys med de övriga hästarna. Nu går hästarna ett snäpp lugnare och skrittas ut i skogen varje dag efter ett kort pass i paddocken, vilket är väldigt spännande enligt Brunte. Han är verkligen som en bomb så fort man rider ut, trots att man bara skrittar. Det var Björne-kurs i måndags och tisdags i Ronnebys nya ridhus. Det var riktigt bra övningar där tanken var att få de lösgjorda från början till slut under båda dagarna. Det gjorde Brunte och Cornelia finfint. Vill inte sluta tävla nu, båda hästarna är finare än de någonsin varit innan. Till våren ska han hålla träningar där och det blir kanon tror jag. Igår blev det lite pyssel med stora Elvis och lilla Rakel, sedan tog vi upp de i paddocken första gången vilket var väldigt spännande enligt båda. Film nedan från detta. Är så jäkla glad över Elvis, är övertygad på att det kan bli något av honom. Om han mot förmodan inte kan hoppa så ska han väl kunna bli dressagehäst till Anni iaf haha. // Louise

RSS 2.0