God jul

Önskar er alla en riktigt god jul 😊
TyvĂ€rr har jag dĂ„ligt med julbilder och nĂ€r det Ă€r 10 grafer varmt och sol ute sĂ„ blir det inte riktigt nĂ„gon julstĂ€mning heller. Det fick bli nĂ„gra somriga julkort som har skickats ivĂ€g iaf för att fĂ„ lite julkĂ€nsla. 

IgĂ„r pĂ„ julafton fick hĂ€starna vara fria frĂ„n att jobba men idag fick de varsitt pass. Elvis hade lite gymnastikhoppning pĂ„ schemat och skötte sig mycket bra. Det Ă€r mycket energi och tryck i hela hĂ€sten som ska bĂ„de kunna samla sig och aktivera sig avspĂ€nt, vilket kommer vara ett lĂ„ngtidsprojekt under nĂ„gra Ă„r framöver men nĂ€r allt sitter sĂ„ kommer kĂ€nslan vara helt oslagbar pĂ„ denna hĂ€sten. 
Julkort som skickades till bÀsta uppfödaren Karin RÄhnÀngen.

Julkort som skickades till Plutos uppfödare i Franrike. 

Elvis frÄn dagens gymnastikhoppning.


Bulan frĂ„n gymnastikhoppningen. 




Sista trÀningen för detta Äret

I torsdags var det sista Björne-trĂ€ningen för detta Ă„ret. Mycket bra, lite svĂ„ra övningar för Bulan som har en stor galopp. 
Hon skötte det vĂ€ldigt bra och Björne tyckte att det hade hĂ€nt mycket med henne sedan förra gĂ„ngen, det Ă€r alltid roligt att höra. 

NĂ€sta Ă„r blir spĂ€nnande och planeringen för tĂ€vlingar Ă€r igĂ„ng. Planen Ă€r att vi beger oss ut pĂ„ tĂ€vlingar tidigt med Bulan och Elvis för att se om de verkar redo att börja kvala till Falsterbo och Breeders. 
Raguza ska eventuellt betĂ€ckas till vĂ„ren, Ă€ven om jag gĂ€rna hade fortsatt att tĂ€vla henne nĂ„gra Ă„r till sĂ„ mĂ„ste jag inse att jag har 2+1 eller ev fler unghĂ€star som ska tĂ€vlas till vĂ„ren. Hingstval Ă€r fortfarande ett stort frĂ„getecken.. Det gör fortfarande sĂ„ ont i mig nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ underbara Brunte som försvann hastigt ivĂ€g, sĂ„ Spender S? Favorit Ask? Kannan? NĂ„gon fransk storhoppare? Vi har vintern pĂ„ oss att fundera pĂ„ detta. 

Elvis kĂ€nns vĂ€ldigt fin och det Ă€r basic markarbete som gĂ€ller för honom, Ă€ven gymnastikhoppning Ă€r snart aktuellt att börja med. 
Zippen rids ett par dagar i veckan, sĂ„ ofta jag hinner. Han Ă€r underbar! LĂ€ngtar tills han ska fĂ„ komma ut pĂ„ tĂ€vlingsbanorna till vĂ„ren. 



Bulan blir mer och mer övertygad om att hon verkligen Àr en hopphÀst...

Kungen Elvis 




RSS 2.0