Världens bästa Elvis

Handleden får visa vad den går för, och jag tycker den klarar sig ganska bra med att både jobba 100 % som innebär tunga lyft och igår blev det 5 hästar ridna.

Först hoppade jag Dubben, Raguza hoppade näst och därefter Irre också. Alla tre hoppade bra och det var passande övningar. 
Sedan var det även dags för Bulan som verkade vara glad att få komma ifrån sin bebis en stund. Hon reds i alla gångarter utan problem, med lite mer muskler så kommer det bli en riktigt fin dressyrhäst.
Sist men absolut inte minst var det Elvis tur att ridas riktigt för första gången på ett par månader. Utan att överdriva så är detta den bästa 3-åringen jag någonsin har haft. Så glad att jag fick köpa honom av Karin :) 

Stjärnan 







Valpar

Nu börjar dessa 6 valparna också se ut som riktiga hundar. Helt underbara allihopa :)















Full rulle

Har haft en fantastisk vecka i Falsterbo, som alltid måste jag ju tillägga. Det är absolut årets höjdpunkt, synd att en vecka går så fort där nere.

Under måndagen och tisdagen var det ca 320 stycken 5 och 6-åringar som gick var dag. Otroligt fina unghästar med så mycket kvaliteer.
Extra roligt var att Elvis syster El Ets Dance TT var felfri i båda kvalen och gick finalen för 5-åringar, vilken prestation att genomföra så bra rundor när man bara är 5 år gammal.
Nu blir kraven stora på lillebror Elvis :)

Resten av dagarna bestod av att även titta 5 och 6-åringarnas dressyr, vilket också var väldigt kul att se. Djupt imponerad av att så unga hästar ens kan gå ett sådant program på den nivån. Zgander efter Blue Hors Zack - Florenstan såg ut att kunna bli en riktig stjärna, med MASSOR av tryck.

Väl hemma sent på söndag kväll så kunde jag inte vänta längre än till måndag morgon att hoppa upp på hästryggen. Det blev 4 hästar som jag både hoppade och red, vilket var mer än jag har ridit på länge. Så roligt var det!

Igår åkte Rakel till sitt nya hem. Bättre hem kan hon knappast få, så allt känns väldigt bra även om vi såklart kommer sakna henne. 
Idag har jag hoppat upp första gången på Elvis sedan skadan, som jag har längtat efter att få hoppa upp på denna häst :)

Stora gräsbanan


Jag och min kusin Sarah


Vackraste Rakel


Härlig utsikt att se Elvis långa öron









Wacthel

Det blir mycket hund här på bloggen, men dessa valpbilder måste man ju bara dela med sig :)
Här kommer lite bilder på Wacthelvalpen Ascot som börjar bli stor.









Valpar

Det blev en lång men spännande natt med oväntat många Jack Russel valpar.

Strax efter 22 föddes första valpen och sista valpen föddes 00.30. Allt gick väldigt bra och det kom totalt sex stycken pigga valpar. Fyra stycken tikar och två hannar, man får nästan kalla det bingo?
Bitza har varit ordentligt rund och tjock, men så många valpar hade vi inte vågat hoppas på.

Är det någon som vill köpa en underbar Jack Russel med så är det bara att höra av sig till mig.
















STOR tillökning

Inatt har familjen fått stor tillökning och jag har blivit "mormor".
Mer info kommer imorgon :)




RSS 2.0