Uppdatering

Nu var det väldigt längesen jag uppdaterade här på bloggen.
 
Äntligen är det nytt år och vi går mot ljusare tider. Hösten har bestått av regn, lera och långhåriga hästar.
 
Fölen Kanninjo (e. Kannan) och Zvea (e. Kannatol) växer och är för tillfället inte särskilt vackra men de är ettåringar så det är väl inte så konstigt. 
 
Axima (e. Don Primero) är dräktig med BH Zack och beräknas föla redan 16 mars. Där funderas det varmt om vad hon ska semineras med i år. Zack igen?! 
 
Raguza (e. Ragazzo) som ej seminerades om 2017 då Zvea fick fölsjukan i somras och det ej var aktuellt att köra till seminstation när hon väl var frisk. Här funderar vi också mycket på hingstval. Balou du Rouet, Chacfly, Emerald, Cascadello, Crunch, I’m Special de Muze är några som det funderas på. 
 
Ninja (e. I’m Special de Muze) som har kommit igång igen efter fölningen och har hoppat småbanor uppsuttet. Man får en otroligt häftig känsla i hoppningen med henne. Hon ska få komma ut på lite tävlingar i vår. 
 
Heureka (e. Urano de Cartigny) som fortfarande står kvar i Franrike men planeras komma hem runt 25/1. Ska bli så roligt att få hem henne. 
 
Let’s Dance (e. Johnson) har nu blivit två år och ser mycket fin ut trots att han bara egentligen är 1.5 år. Riktigt fina linjer och rör sig så lätt med mycket tryck i bakbenen.
 
Elvis (e. Quintender) rids och hoppas av Satu i väntan på att Sebbe ska få sin tid att återhämta sig ordentligt. Elvis hoppade fantastiskt fint med Satu när vi såg honom för ett par veckor sedan. Ska bli spännande att se honom i Scandinavium. 
 
Kanninjo e. Kannan x I’m Special de Muze.
 
Zvea e. Kannatol x Ragazzo.
 
Dräktiga Axima e. Don Primero x De Noir.
 
Raguza e. Ragazzo x Romano agerar som läromästare.
 
Ninja MxL e. I’m Special de Muze x Quite Capitol. 
 
Heureka Bucaille e. Urano de Cartigny x Quaprice Bois Margot som står i Frankrike ett par veckor till. 
 
Let’s Dance e. Johnson x Rosseau. 
 
El Qlassico TT är i full trim och laddar inför Scandinavium i slutet av februari under Satu Liukkonen. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0