Bra men ändå inte

Träningen i torsdags för Björne var så klockren den bara kunde bli med Raguza. 

Idag åkte vi till Osby för att hoppa 130-135. 
I 130 var hon kanonfin med ett snörpligt riv som jag tar på mig själv då jag plockade lite mycket i svängen. 
I 135 rev hon första hindret som aldrig har hänt under våra 6 år tillsammans och till andra hindret så får jag inte till rytmen i svängen alls, därmed ett riv till. Från hinder nummer tre till mål så skärper vi till oss och avslutar med en bra runda i slutet med två (!) tidsfel hur det nu kunde bli så, har aldrig haft tidsfel. 
Man blir väldigt bortskämd med denna hästen som i princip nästan alltid är felfri eller 4 fel. Nu laddar vi om för Karlshamns tävlingar 😊




Hösten är här

Det har varit varma dagar men idag var det inga tvivel om att hösten är här.. Solen har varit framme även idag men det har blåst riktigt ordentligt. 

Raguza känns finare för varje dag och jag ser fram emot tävlingarna i Osby nästa helg. Hon hinner med en träning till för Björne vilket är kanon. 

Elvis har lite lugna veckor för att smälta allt som är gjort detta året. Han är en stor häst som har fått jobba på ordentligt, framförallt denna hösten och då måste han få vara lite häst emellanåt också vilket jag tror han trivs med även om han ofta står vid grinden och väntar på att bli riden. 

Zippen har haft ett långt sommarlov efter sitt 3-årstest i maj. Idag tog jag mig i kragen (det var på tiden) och tog in honom för lite ridning i stormen. Kanske inte det mest optimala vädret för en 3-åring som har vilat 5 månader men han var helg obekymrad så det blev lite skritt och trav. Otroligt duktig och okomplicerad häst. 

Bulan har haft vila från hoppningen in tre veckor men idag kunde vi inte låta bli att hoppa några språng. Hon blev lika glad och bockade glatt som vanligt när hon får hoppa, lite väl på hugget men gjorde fina språng ändå. 

Det är lätt att bli blind på sina egna hästar men vilka fina hästar vi står med i stallet just nu, det får inte glömmas bort 😊.

Kungen Elvis och hans hagkompis Zippen njuter av lite vila. 


Zippen är inte bara snäll och hoppar bra, han är ganska snygg också. 




RSS 2.0