Selektering till auktion

I tisdags åkte vi ner till Magic Park för selektering inför 3-årsauktionen som går på Elmia i slutet av oktober.
Med oss hade vi min fransmann Pluto.. Ja vad ska man säga om denna hästen? Står och njuter när han badas, går rakt på släpet både dit och hem, står som ett ljus i släpet och helt cool när han lastas ut. 
 
Väl inne i ridhuset så fick jag möjlighet att gå ett varv runt löshoppningsbanan över bommarna med honom innan det var dags att släppa honom ett par meter innan löshoppningsserien (musklerna var förmodligen glada över att det var varmt den dagen med tanke på den obefintliga uppvärmningen). 
Pluto visade upp mycket bra språng och känslan man fick var att de ansvariga för auktionen också tyckte om honom vilket jag fick bekräftat idag att han är UTTAGEN TILL AUKTIONEN. Lisen hade sett Plutos pappa Urano de Cartigny på en tävling i Versailles och var imponerar över hingstens hoppning. Hingsten är kanske fortfarande lite doldis men förmodligen inte så länge till.
Mycket roligt med uttagningen men samtidigt vemodigt att sälja en häst som man tror (vet) blir riktigt bra med en bra ryttare på ryggen. 
 
Elvis ska gå 120+130 i Ronneby nästa helg. Nu börjar höstens utmaningar där Breeders redan är spikat och det kan eventuellt bli Elmia också. Spännande höst 😃
 
 
Mer skötsam 3-åring är svårt att hitta. 
 
Efter hoppningen så var han välkommen på fotografering.
 
Svårt att hitta en vackrare bakgrund än detta för fotografering.
 
 

RSS 2.0