Nya stallet och våra ”gamla” hästar

Bygget av stallet går i rasande fart och så fort boxfronterna kom på plats så känns det verkligen som ett stall. Guldknopparna gör det lilla extra också minst sagt!
Det blir ljust och fräscht men vi får njuta så länge det varar, tror att hästarna kommer se till så att det inte är så rent längre redan efter första veckan... 
 
I slutet av september beräknas allt vara klart så hästarna kan flytta in. Så fantastiskt!!
 
 
 
 
 
 
 
”Vår”fransman Erano de La Butte e. Urano de Cartigny x Looping d’Elle som vi sålde på auktionen till Stenhaga invest i höstas var felfri genom hela champion of youngsters och placerade sig i finalen tillsammans med Karin Martinsen. Ska bli så spännande att se utvecklingen i framtiden. 
 
 
 
 
Sedan har vi även lite nyheter om Zip Wyatt e. Hip Hop x Argentinus som vi sålde till Linda Tinglöf som 4-åring då han endast var inhoppad. Linda har utbildat honom så fint och han levererar felfria rundor i 130 iår som 6-åring men nu är han såld till Lisen och Peder Fredricson. Kan det bli mycket bättre förutsättningar? Så spännande! 
 
 
 
Ninja e. I’m Special de Muze x Quite Capitol som är 5-årigt fölsto tävlingsdebuterade i en 90-klass i söndags tillsammans med Sebastian Numminen med ett nedslag. Skötte sig helt perfekt på tävlingen och hoppade runt banan med vågplank och vattenmattor utan problem. 
Ny tävling till helgen troligtvis om vi kommer med (står på reservlistan).
 

RSS 2.0