Björne

Idag var det dags för Björne-träning i Tingsryd. Cornelia fick ta sista träningen nu innan Falsterbo så vi vet allt allt fungerar. Hon har varit väldigt jämn och fin på både träningar och tävlingar men ändå. Cornelia kändes lite stel i början av hoppningen men hoppade rusktigt fint på slutet. Planen var inte att hoppa så högt idag men Björne är himla glad i att höja, det var dock inget som Cornelia reagerade på. Jag fick beröm för både ridningen och hur hon hoppade, alltid kul att få.

Igår så skulle vi hämta Raguza och Rakel på Hästak. När vi kom in i stallet så låg Rakel ner och var inte speciellt intresserad av att ställa sig upp när vi öppnade boxdörren. Men vi gick ut till transporten och hon gick sakta och långt efter Raguza upp i släpet. Då är det inte den Rakel som man är van vid, hon är vanligtvis helt tokig när hon kommer ut. När vi kom hem med henne och gick ut i hagen så bara lade hon sig ner och rullade sig.
Så det var bara att köra till Helsingborg och när vi var framme så va hon pigg igen, ovanligt? Nej. Men de fick stå över natten och hon visade inga koliksymtom eller fel på proverna så pappa körde och hämatade dem i eftermiddags.
När vi lastade ut dem så var Rakel helt galen minst sagt så det var ju skönt att det inte blev värre.

// Louise


Rakel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0