Filmer

Två filmer har förhoppningsvis kommit upp på bloggen om jag har lyckats.

Det är inga särskilt spännande filmer dels då Hisses är mer en skolrunda och inga direkta spänstiga språng som man vanigtvis är ganska bortskämd med men det är bra att han inte tar i för mycket i onödan.
Dubbens kan väl vara lite rolig att se då det är hans debut och hur enkelt och okomplicerat han gör det utan att vingla omkring på dessa linjerna som en normal 4-åring som knappt är riden borde göra. Har stora förhoppningar på denna underbara häst :)

Måste också nämna vilka grymma svenskar "vi" har när Henrik tog vinsten och Jens tredjeplatsen i Mechelen, förvånad blir man väl kanske inte eftersom både deras ridning, inställning och hästar är fantastiska.
Vilka otroliga hästar och ryttare det finns, man kan inte göra annat än att njuta.
På den nivån så gläds man som ryttare över att det går bra för andra och stöttar varandra när det går dåligt istället för att man gläds när det går dåligt för andra, är det något som många på lägre nivå har missat? Varför inte vara glad när andra lyckas även om man själv inte har lyckats på just den tävlingen eller på en tävlingstermin? Det tål att funderas på.

Ikväll blir det till att packa väskan och bli pige för någon dag då jag ska fira det nya året i Köpenhamn med de bästa vännerna, helt underbart.


Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

Helt rätt, mycket roligare att glädjas med andra och deras framgångar :) Så tråkigt med de som gottar sig när det går dåligt!

2012-12-31 @ 04:29:16
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Louise

Ja men visst är det så Sara, varför ska man vara avundsjuk för att det går bra för andra? Åk hem och träna istället liksom :)

2013-01-02 @ 09:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0