Hoppning

Idag var det dags för lite hoppning med några av hästarna.

Vi började med Hisse och kan säga att det har blivit betydligt bättre och enklare att rida på hinderna med honom tack vare Sofies trimning men såklart finns det mycket kvar att slipa på.
Han hoppade inte så högt utan ganska låg banhoppning som jag hoppade om och om igen vilket var bra till denna lilla häst som har så mycket energi.

Sedan var det Bruntes tur att hoppa lite och han blev helt överlycklig med en massa bus och spring. Det var precis det som var meningen idag, att allt ska vara roligt och att han inte skulle ta i så mycket. Han kändes fin och någorlunda reglerbar vissa stunder mellan buset.

Sedan var det dags för Dubben och han tyckte att det var superkul också. Han fick också hoppa banan och tyckte han gjorde det stabilt och bra trots att han inte är så mycket riden. Duktiga fins bebis :)
Han var så försynt när han kom till oss men nu tar han för sig betydligt mer och är lite mer vaken så tom. lite bus har kommit fram ibland, det gillar vi starkt.

Olsson har ju fått hem sin nya häst efter Fighting Alpha-Irco Mena som kommer bli riktigt fin i framtiden men nu är den tunn och inga muskler så nu står den hemma hos oss för att äta upp sig några hundra kilo.

Vi har även fått härliga nyheter från Cornelia och hennes nya ägare (något som vi inte är förvånade av att höra när man säljer en sådan häst). I helgen så var de felfria och placerade i 110, debuten i 120 var också felfri men Alicia missade dessvärre ett hinder på vägen så resultatet på nätet blir ju något helt annat men det spelar inte så stor roll. Önskar er stort lycka till i framtiden med henne.

På bilden är det min älskade hund som hjälper till med ensilaget uppe hos unghästarna.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2424837/images/2012/pic_50acc6b59606ee706a7b20b6.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2424837/images/2012/pic_50acc6b59606ee706a7b20b6.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0