Superhelg

Har haft en riktig superhelg, det är så bra som det kan bli just nu!

I lördags åkte vi till Ballingslöv med Raguza och Hisse.
Hisse gjorde en klockren och avslappnad felfri runda i 110 och i 120 var det också en riktigt bra runda med ett ner. Han har verkligen utvecklats mkt på senaste tiden. På bara två starter i 120 så har han nollat båda och därmed kvalat till 130-135 klasser. Denna prinsen får stanna i vårt stall ett tag till.

Raguza var riktigt på hugget och gjorde en kalasfin nollrunda i 120 som slutade på en andraplats. I 125 var det också en riktigt bra och snabb runda men ett skitriv på sista hindret annars hade det blivit en andraplats även där. Hon känns väldigt bra i formen så planen är att hon ska hjälpa mig att komma upp något snäpp högre, hjärtat och viljan finns där utan tvivel.

Idag åkte vi in till ridhuset med Dubben och Bulan.
Jag red först Dubben och han var superfin. Han är så lite riden men lär sig riktigt fort, är välbalanserad och bär sig mkt bra för att vara en stor kille.

Sedan var det dags för 3-åriga Bulan (Don Primero - De Noir) som är riden ca 3 gånger lös och idag provade vi på galopp och hon gjorde det med bravad i både varven. Vilken duktig bebis!

Det är inte alltid man tänker på det men vilka fantastiska föräldrar vi har som kämpar för att vi ska ha möjlighet att kunna utvecklas med våra fina hästar och att de hjälper oss i alla lägen.


Bilden är på lilla Dubben :)


Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

Heja heja!! :)

2013-04-14 @ 19:57:47
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hihi ja :) Det gick jättebra för dig också i helgen såg jag :))

2013-04-14 @ 20:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0