Dagarna går fort

Tiden går väldigt fort, imorgon är det måndag igen.

Denna veckan har kortfattat bestått av skola, jobb, hästarna och lite mer med hästarna.
Första veckan i skolan och det känns riktigt bra. Har hamnat i en grupp med mkt gulliga och trevliga människor. Det blir säkerligen en del plugg men det ska jag nog klara av.

Klippmaskinen har varit igång en hel del i veckan. Sofie klippte tre hästar själv i torsdags och sedan klippte vi två hästar i fredags så nu är de piggare och snyggare än någonsin.
Skönt för de att bli av med all päls men nu är det alla täckena som ska på istället.

Igår hoppades Dubben och Hisse i ridhuset. Hisse var mkt fin och avslappnad, det är en helt annan häst att sitta på. Nu när det börjar kännas så pass bra så vill jag ju behålla honom?!
Dubben var också fin men är inne i en fas där han ska hitta sin balans och kunna hantera sina fyra ben på rätt sätt så nu är han inte så flaschig men det är precis som det ska vara.

Idag var vi inne med Hisse och Dubben på morgonen idag. Jag red Hisse och han var mkt fin, knapparna kommer fram nu.
Lunchen spenderades på Fåglasång så där gick det åt lite pengar, lika bra nu när man är student och är fattigare än någonsin..
Det blev lite sadelunderlägg både i gelé, mattes correction pad och annat småplock. Längtar efter att få de riktiga sadlarna nu..
Kvällen spenderades med ännu en runda till ridhuset med Brunte och Guza. Det blev överflödigt med öppnor och slutor idag men det behövs på båda dessa hästarna.
Brunte känns mkt fin och mjuk i kroppen men han har energi som heter duga och är lite allmänt ofokuserad men det finns inbyggt i Brunte och kommer finnas kvar i all evighet :)

På torsdag börjar äntligen träningarna igen. Jag har två platser nu iår så både de "gamla" och bebisarna ska kunna hoppa, mkt bra.



Både Dubben och Hisse är nyklippta :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0