En inlägg i rallyfart

 Det är nu för första gången på dess veckorna i skolan som jag har insett att jag går i skolan. Från ingenting till ALLT på en eller två veckor?
Förra veckan hade vi en hospiteringsreflektion, denna veckan en ganska stor inlämning där alla referenser mm ska vara på plats i flytande text och även kunna svara på veckans "vinjettfrågor", nästa vecka har vi en likadan inlämning med kompetensbeskrivning och även även en tenta på forskning och vetenskap (helt obegripligt enligt mig). Det är bara att hugga i!
 
Nog om skolan. Hästarna hemma hade nog uppskattat om vädret hade varit bättre och att vi hade kunnat rida flitigare än vi gör men hur lätt är det att köra när det ständigt kommer snö medan plogbilarna fortfarande verkar vara på semester?
Samtliga hästar står och studsar ute i hagen och även under ridpassen så det gäller att hålla i sig..
 
I söndags var tanken att åka till Nybros lokala tävling men pga av en hel del starter och att pappa kör till jobbet på söndagkvällarna så insåg vi att det skulle inte hinnas med så vi fick åka till Karlskrona på pay and jump, vilket blev lyckat.
Det blev ingen framridning alls ute pga all snö så att komma direkt in på framhoppningen bland en massa hästar blir ganska mkt på en gång för Dubben men det vänjer han sig vid såsmåningom.
Väl inne på banan så var det titthinder som vattenmatta, vågplankor mm men det brydde han sig inte särskilt mycket om så det blev två felfria rundor.
Hisse provade att busa lite på framhoppningen men i övrigt var han väldigt fin att båda rida och hoppa. Inne på banan var han lugn och gjorde sitt jobb perfekt, nu börjar vi få lite feedback på det jobbet som har lagts ner på honom. Efter denna känslan jag fick i söndags så var nog hela familjen överens om att han inte ska säljas ännu om det inte dyker upp något speciellt.
 
Blogginläggen lär bli få nu, kanske ett par korta rallyinlägg någon gång mellan plugget. Ha det!
 
 Elvis när han inte var så många dagar gammal, längtar så tills han ska ridas in och visas. Kanske nya stjärnan?

Kommentarer
Postat av: Karin

Det hoppas vi :)

2013-02-24 @ 07:22:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0