Kvälls(natt?)pass

Dagarna går och fort dessutom. Jag har jobbat fredag, lördag och söndag kväll så jag ska kunna överleva vardagen lite bättre.
Tankarna går lite kring vad det blir för sommarjobb, kanske låter som en lite för tidig fundering men det är snart dags att söka jobben faktiskt.
Förmodligen blir det att jobba någonstans inom vården parallellt med att rida in/utbilda ponnyer och hästar. Det ser ut att bli några stycken i sommar om planen blir som det är tänkt.

Idag har det inte hänt så mycket mer än det brukar, bara det vanliga.
Något ovanligt var att jag red Hisse hemma idag och han kändes riktigt fin. Sofie har haft uppgiften att trimma honom hemma nu i några månader och det har hon gjort väldigt bra. Vi rider väldigt olika men det blir bra när vi "skiftar" bland hästar. Sofies krav är bara att de inte bockar eller har för sig konstiga saker men det börjar bli snålt med de riktigt snälla och lugna hästarna, tror att hisse är ensam i den gruppen nu och Raguza har ett bakben in där som bäst.

Till helgen blir det förmodligen pay and jump i Karlskrona med Dubben och Hisse.
En kund från Norge ska förmodligen provrida Hisse och då får vi anpassa oss lite efter vilken dag de kan, hoppas att det går ihop sig så vi kan åka iväg till Karlskrona iaf.

Brunte fick sig ett kvällspass i paddocken, han var mer som en ouppfostrad 3-årig hingst idag till en början.. Rolig är han och bjuder alltid på överraskningar!
Kan inte fatta att vi har haft honom i hela 4 år nu.
Han var knappt inriden när vi köpte honom och nu några år senare så har det hänt en del, vi är en liten bit på vägen iaf :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0