Elvis & Rakel & Dubben

Idag var det dags för lastträning och lösgalopp igen.

Först ut var Elvis och han fick på sig "gummibanden" för andra gången och är helt obekymrad av att de håller emot lite mjukt i munnen. 
Med tanke på all snö som har snällt så var det en hel del vatten i paddocken och Elvis hade ett heltidsjobb att undvika alla vattenpölarna. Det kan nog behövas en del träning när det är dags för vattengrav men trampa i vattnet kommer han garanterat aldrig göra ;)
Längtar tills han får på sig skor så jag kan se hans riktiga galopp men den har ett grymt påskjut bak redan nu!

Sedan var det dags för att transporteras för tredje gången och han gick i princip rakt in, åkte en längre runda idag, backade sedan ut lugnt och fint. STOR guldstjärna till denna pojken!

Rakel var näst på tur och även hon var väldigt duktig med "gummibanden". Hela hon blir bättre och bättre för varje gång vi gör något med henne vilket är roligt att se :) Riktigt gott temperament på denna lilla flickan.


När det var dags för transporten så visade hon tydligt att hon är ett sto och ville ta en del omvägar för att slippa gå in i släpet, men till slut gick hon också in efter många om och men ;) Hon stod jättefint i släpet och backade ut perfekt så det blir en stjärna i protokollet hos henne också. 

Att stå på gången uppbunden under tiden den andra kompisen åkte transport var kanske inte helt populärt men helt klart bra att träna på. 




I eftermiddag fick Dubben och Raguza ett pass i strålande solsken, känns att våren sakta men säkert är på väg. 
Fick som uppgift av Björne att Dubben ska bli som ett dragspel i regleringen, ett långtidsprojekt men fick beröm från Björne att han har blivit mycket bättre sedan han såg honom sist. Det är skönt att höra!



Nu ska jag ut och tvätta bilen, sedan väntar ett pass på gymmet. Jag ska inte sola i vassen iår!! :)

Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

Ser inte fram emot den dag Marco och jag ska hoppa vattengrav för första gången, så sjåpig som han är med vattenpölar :P Får bara åka på tävlingar där de inte har vattengrav, haha :P

2014-02-15 @ 17:37:29
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Louise

Haha ja det brukar vara spännande med vattengrav ;)
Första gången brukar gå att lura de men andra gången vet de vad det är och då brukar det bli värre ;)

2014-02-18 @ 00:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0