Löshoppning

Idag stod det löshoppning på schemat för Elvis och Rakel. Denna gången var det dags att åka iväg till Alettes fina ridhus istället för att vara på hemmaplan.
 
Elvis var först ut och han gick rakt på släpet. Väl ute igen från släpet så var det många hästar runtomkring att titta på men han är förvånadsvärt lugn eftersom han aldrig har åkt hemifrån.
Han hoppar bara bättre och bättre tycker vi som ser honom löshoppa, det är roligt! Trots sin storlek och sina långa ben så gör han det väldigt enkelt oavsett om det är kort avstånd i studsen och en bred oxer ut.
Nu återstår bara att få honom ännu starkare i kroppen och även muskla på sig ordentligt så han ska vara väl förberedd på 3-årstestet i slutet av maj.
 
 
Rakel var näst på tur och vi hade inga större förhoppningar på att hon skulle gå rakt in i släpet med tanke på att hon inte var så sugen igår, men tro det eller ej så gick hon på direkt både när vi skulle dit och hem!
Hon är på hugget när det händer saker men samtidigt cool så det är en behaglig häst att ha med sig.
Hon hoppade fint idag och tycker att även hon har utvecklats en hel del i sin hoppning. Är ganska så säker på att hon är som sin mor, att det finns mkt kapacitet gömd som inte syns i hoppningen ännu. Precis när vi skulle börja höja upp på oxern så kom det fram "solkatter" som Rakel var ganska skeptisk till att hoppa över men det är lika bra att träna på det också, kan hända att det kommer "solkatter" på 3-årstestet också :)
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Underbart :)

2014-02-10 @ 21:25:34
Postat av: Louise

Visst är det Karin :))

2014-02-10 @ 21:55:51
Postat av: Sara Ekman

Så fina de är :)

2014-02-15 @ 17:34:50
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Louise

Tack :D Hur går det med lilla Maui? :)

2014-02-17 @ 08:33:48
Postat av: Sara Ekman

Just nu går hon bara och skräpar i hagen, haha ;) Ska snart börja sätta igång henne igen nu när paddocken är okej igen :) :) Hoppas hon kommer ihåg var vi avslutade i vintras :P

2014-02-23 @ 23:16:08
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0