3-årstest

Igår var det dags för årets 3-årstest i Tingsryd. Alltid lika roligt och spännande varje år, trots att man inte särskilt ofta får några topp-resultat.

Elvis var först ut och visade upp sig riktigt bra i hoppningen. Däremot på sista höjden frös han till mitt i språnget och hoppade inte ut sitt språng som han brukar göra och därmed försvann tankarna om ett diplom. Han fick 7.5-7 men en väldigt trevlig kritik som gör att man bara längtar efter den uppsuttna hoppningen.
Han gjorde även ridprovet godkänt med bedömningen 7-7 som är ganska så fantastiskt när han endast är riden ett par gånger hemma pga min skada. 

Sedan var det dags för Rakel som kanske var lite lite för laddad i löshoppningen och fick lite bråttom men hon skötte sig väldigt bra. Hon fick 7.5-8.5 och 0.5 poäng från ett dubbeldiplom vilket var lite synd men vi är väldigt nöjda ändå. 
Rakel gjorde också godkänt ridprov med 7.5-7.5, med duktiga Anni på ryggen. 

Vi är väldigt nöjda med våra duktiga 3-åringar och viktigaste av allt så fick de en bra erfarenhet. Skönt att höra från domarna också att hästarna var i fint skick och speciellt Elvis som är en stor häst och kan vara svår att hålla i fin form när de växer. Det är endast ett litet steg i deras utbildning :) 
Svårt att stå still när det är många hästar på tävlingen 













Snyggaste Rakel










Kommentarer
Postat av: Karin

Grattis till fina resultat på båda hästarna :)

2014-06-07 @ 12:40:41
Postat av: Louise

Tack så mycket Karin :) De skötte sig super bra :)

2014-06-07 @ 13:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0