Lycka

Lyckan när unghästarna utvecklas är svårslagen. Det kan vara att 3-åringarna nu rids i alla gångarterna okomplicerat eller att 4-åringarna hoppar bättre och bättre för varje vecka. 

3-åriga Sir Oldenburg killen lär sig fort och rids i alla tre gångarterna, väldigt bra inställning. Nu ska vi introducera lite cavaletti för honom också. 

Idag var det dags för lite gymnastikhoppning. Dels var det en "5 och en halva", en linje med 5 räcken på rad med ett galoppsprång mellan varje som är ganska krävande samt en vanlig linje med ett räcke och tre galoppsprång fram till en oxer. Bulan var först ut och hoppade kanonfint hela passet, väldigt kul att hon kan utvecklas så bra även i hoppningen trots att det bara är dressyr så långt man kan se i hennes stam. Snart så får Sofie inte tillbaka henne om hon fortsätter med denna utvecklingen. 

Elvis både känner och ser man att han är född till att bli hopphäst. Blir stundtals lite het på gröten men hoppningen blir bättre och bättre hela tiden, han ska bara stärka upp sin kropp med tiden. Känns toppen! 
På lördag blir det tävling i Perstorp för 4-åringarna! 

Bulan 


Elvis 

Elvis igen 


Kommentarer
Postat av: Karin

Och så bra det gick på tävlingen!!!!:)

2015-08-09 @ 08:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0