Uppdatering

Det är fullt upp som vanligt när skolan och hästarna ska kombineras. Nu börjar jag 10 veckors slutpraktik på min utbildning och det blir en utmaning som alltid att hinna med hästarna under tiden. 

I torsdags var det träning för Björne med Raguza. Hon har nog aldrig varit finare och vill inte skryta men fick mycket beröm både för markarbetet och i hoppningen. Prickfri träning och nu ser jag verkligen fram emot tävlingarna i Karlshamn. 

Bulan fick hoppa lite tekniskt svårare övningar hemma och gjorde det otroligt bra. Hon är väldigt med på noterna och är inte i en enda bom utan lämnar lagom mycket luft och hoppar avslappnat genom hela passet. Helt otrolig häst som kan anpassa sig till både hoppningen och dressyren på ett så bra sätt. 

Elvis har som tidigare nämnt haft en lugn period och vi passade även på att kolla igenom hela honom med tanke på att han har tränats på ordentligt under året. Röntgen och genomgång av hela hästen som visade sig vara prickfri. Han har fått order om att tömköras hos Alette för att underhålla rörligheten lite mer i ryggen bara, så det känns kanon. 

Raguza från lite hoppning förra veckan 


Bulan gör superfina språng 


Zippen och Elvis får middagen serverad ute i hagen


Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt att allt är bra med hästarna! Visade film för Helena H, när du hoppade Elvis - hon blev imponerad ;)

2015-11-01 @ 21:19:20
Postat av: Louise

Vad roligt att höra Karin 😄 Ska bli en spännande säsong nästa år med Elvis!
Hoppas allt är bra med er och hästarna 😊
Kram

2015-11-01 @ 21:34:58
Postat av: Anonym

Elvis syrra är såld utomlands ;)
Kram

2015-11-04 @ 21:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0