Bortskämd ryttare

Idag bar det iväg till Kalmar med Bulan och Elvis där det blåste riktigt ordentligt. 
De skulle göra sin årsdebut och eftersom de har hoppat fint hemma så tyckte vi att det var dags för 110 debuten också. 
De levererade fyra felfria rundor av fyra starter än en gång, vilket givetvis gör att piloten gärna blir bortskämd men det gäller såklart att njuta!

Bulan var först ut i 1m där hon gjorde en klockren och mycket fokuserad felfri runda. I 110 blåste det extremt mycket och hon hade svårt att fokusera på framhoppningen men väl inne på banan i 110 går hon som en klocka och levererar en felfri runda igen. Hon är mycket pigg och laddad men samtidigt kontrollerbar mellan hinderna, vilket är tacksamt. 

Elvis gjorde en mycket bra och stabil runda i 1m. Framhoppningen var liten, mycket hästar och det var endast tillåtet att hoppa i ett varv så han var lite spänd och överhoppade sig både framhoppningarna men väl inne på banan så hade han lite mer lagom höjd igen. I 110 debuten var han inte nära en enda bom men han tycker egentligen att jag lägger mig i lite för mycket mellan hinderna.. Dock är det något som alla hopphästar måste lära sig, även Elvis! Han bjuder fortfarande på blandade språng men när han fokuserar på uppgiften så är känslan fantastisk i språnget. 

Kan inte vara annat än supernöjd med båda hästarna som skötte sig exemplariskt trots omständigheterna. Nu laddar vi om för Älmhult om en vecka, ska bli mycket spännande 😊







Kommentarer
Postat av: Anonym

Kommer bli ett spännande år :)!

2016-02-01 @ 17:08:32
Postat av: Louise

Ja verkligen 😃👍🏻

2016-02-01 @ 18:53:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0